Unul dintre eroii de la Club Colectiv: Vă rog să încetați!

Radu Ciprian Alexandru a intrat în Colectiv și a scos oameni. A intrat de trei ori fără să se gândească un minut la pericol.

Deși este un erou, nu vrea să fie numit așa.

"Eu nu sunt erou. Vă rog să încetați. Nu sunt nici viteaz.DE CE? Pentru că eu când am ajuns, nu mai era foc. Eu nu am intrat în foc.

Am intrat și am ajutat la cărat și transportat. Am mutat mașini, ba chiar am și spălat oameni pe față. Le-am dat apă având la un moment dat o sticla de apă Dorna în mână. Vă rog să încetați cu această vorbă sfântă EROU. Eroi sunt acei pompieri care își riscă viața zi de zi", a scris pe Facebook omul care a salvat mai multe vieți în seara fatidică.

"Din păcate, oameni sunt prea răi. Niciodată nu poţi mulţimi pe toată lumea. Dumnezeu ştie mai bine ce s-a întâmplat. Rog din tot sufletul toată presă românească să nu mă mai contacteze pentru că eu chiar nu sunt erou şi nici viteaz.

Important este că nu am stat la 300 de metri şi am încercat să fac ceva, să pun mâna, să car, să scot pe cineva afară, să fac orice. Şi cel mai important lucru este că nu am profitat şi nu voi profita după urma acestui eveniment. Unde am fost am fost gratis. Pe banii mei puţini. Am plâns din simplu fapt că sunt om şi am văzut copii morţi, iar mamele lor le strigau numele.

Porki ( POPESCU FLORIN) este cu adevărat un super erou pentru că a intrat şi a salvat vieţi, oameni vii care acum se zbat să trăiască. Iar el acum este la reanimare. Să ne rugăm pentru fratele nostru Porky şi pentru toţi oamenii. Doamne ajută-ne şi Fă-ne mai buni unii cu alţi. Amin", a mai scris el pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel