Unul dintre cei mai cunoscuți DJ a murit la 30 de ani

Un cunoscut DJ a murit, astăzi, la 30 de ani. 

Lara Kruger era un cunoscut DJ sud-african şi apărător al drepturilor persoanelor transgender. Ea s-a născut băiat, sub numele Thapelo Lehuleri, dar în mai multe interviuri a spus că s-a simţit femeie de la o vârstă fragedă. ”Zi de zi îmi trăiesc viaţa ca o femeie. Dar buletinul meu, permisul de conducere şi toate celelalte acte sunt din nefericire pe nume de bărbat pentru că procesul de transformare în ţara noastră nu este aşa de uşor cum ar trebui să fie”, spunea Lara Kruger.

Lara Kruger lucra ca DJ la Motsweding FM, iar în decembrie a fost spitalizată de două ori într-o săptămână, pentru depresie. Managerul ei, Boipelo Ditshego, a declarat că Lara a fost spitalizată mai întâi pe 18 decembrie, ea fiind externată trei zile mai târziu. Apoi, a fost spitalizată din nou după Crăciun.

[citeste si]

Pe 15 decembrie, Lara Kruger vorbea pe Twitter despre depresie și chiar a scris despre înmormântarea ei. ”Purtaţi alb la înmormântarea mea şi vă rog fiţi atenţi că va fi o ceremonie de 3 ore. Dulce şi scurt. Ar trebui ca moartea să fie o modalitate de a ne conecta cu Dumnezeu!”, scria ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel