Unul dintre cei mai bogați afaceriști își acuză iubita că l-a otrăvit și îi cere banii înapoi. "Nu aveam discernământ"

Unul dintre cei mai bogați afaceriști își acuză iubita că l-a otrăvit  / Foto: Pixabay
Unul dintre cei mai bogați afaceriști își acuză iubita că l-a otrăvit / Foto: Pixabay

Un cunoscut om de afaceri își acuză fosta iubită că l-a otrăvit.

Unul dintre cei mai bogați români, afaceristul timișorean Adrian Petru Luca, își acuză fosta iubită că a încercat să-l omoare otrăvindu-l cu mercur. Supărat, milionarul îi cere acum inclusiv cadourile pe care i le-a făcut.  Afaceristul susține că a suferit o pagubă de două milioane de euro. Banii s-au dus pe vacanțe, bijuterii și case.

"Simțeam că îmi pierd mințile"

Omul de afaceri Adrian Petru Luca a întâlnit-o pe fosta Miss Supranațional Europe în 2018. El era căsătorit.  Relația dintre ei a durat timp de trei ani, timp în care Luca i-ar fi dăruit iubitei, cu titlul de Miss, mașini, bani, bijuterii și ar fi dus-o în locuri exotice. Acum o acuză că l-a otrăvit. Medicii i-ar fi găsit mercur în sânge și acum ar primi tratament. Mercurul i-ar fi afectat auzul, văzul, dar și sistemul nervos. Într-o discuție purtată prin intermediul unei aplicații de mesagerie cu un reporter ProTV, Luca a povestit cum a descoperit că este otrăvit.

"Mă simțeam foarte rău. Simțeam că îmi pierd mințile. Atacuri de panică. Sentiment de moarte iminentă. (...) A fugit la Brașov de frică. Acolo avea un alt iubit. A fugit să ceară protecție.”, a spus Adrian Petru Luca. Întrebat dacă i-a făcut cadouri scumpe fostei iubite, afaceristul a spus: " Da. Peste două milioane de euro. Nu aveam discernământ.”

Mai multe dosare, în instanță

“Domnișoara Coman l-a lăsat să creadă că dorește o relație serioasă, chiar în vederea unei viitoare căsătorii, doar că în timpul relației, după ce s-au făcut foarte multe donații, domnișoara Coman l-a anunțat că domnul Luca nu mai are nimic.”, a spus Corina Popescu, avocatul lui Adrian Petre Luca.

Luca are în instanță mai multe procese cu fosta sa iubită. El cere anularea unor contracte de donație pe care le are cu tânără. La mijloc ar fi vorba de 800.000 de euro. Fosta Miss Supranațional Europe nu a dorit să răspundă acuzațiilor. "Nu știu despre ce este vorba. Vorbim, la revedere.”, le-a spus femeia jurnaliștilor care i-au cerut o reacție în acest caz.  Pe numele ei ar fi deschis acum un dosar pentru tentativă de omor calificat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel