Unul din ucigașii lui Marian Cozma, eliberat. Gest sfidător

Presa din Ungaria scrie că unul din ucigașii lui Marian Cozma a fost eliberat cu patru ani mai devreme. 

Sztojka Ivan, poreclit ”Păsărilă”, ar fi fost eliberat în 19 iulie, potrivit presei din Ungaria. Eliberarea s-a făcut cu patru ani mai devreme. Imediat după eliberare, el a petrecut. A dat o petrecere și și-a cumpărat o mașină de lux, imediat după eliberare, care, potrivit presei din Ungaria, s-ar fi făcut în secret. 

Un martor citat de borsonline.hu i-a rugat pe jurnaliști să nu-i scrie numele, de teamă. El a spus că Sztojka Ivan a fost eliberat săptămâna trecută, dar totul a fost ținut secret. ”Imediat după eliberare, familia a dat petrecere. Şi-a luat şi un BMW nou. S-a dus la Budapesta, la Siófok, se simte bine” a spus martorul. 

Este psiholog! 

”Păsărilă” este cel care a declanșat scandalul cu Marian Cozma, dar nu și cel care i-a aplicat lovitura fatală. El a studiat în închisoare psihologia și a luat chiar și diplomă. 

În octombrie 2012, Ivan a primit 13 ani de închisoare, ulterior, pedeapsa a fost redusă la 9. Prima instanță l-a condamnat la 20 de ani, în apel a primit opt ani și ulterior 13. 

Fostul handbalist Marian Cozma, care juca atunci la Veszprem, a fost ucis în localul Patriota, din Veszprem, pe 8 februarie 2009, după o altercaţie cu o bandă de rromi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel