Concurs UNTOLD. Premiu de 10.000 de euro, ce trebuie să faci

Organizatorii UNTOLD au lansat competiția internațională „SHOW YOU CAN", prin care cei creativi pot să propună o idee de instalații funcționale, pe tema reutilizarii și reciclării.

Cei interesați de acest subiect pot afla detalii și se pot înscrie începând de astăzi, 15 martie până pe data de 25 martie, pe untold.com/showyoucan.

Aplicanții au șansa de a-și vedea ideea implementată, proiectul câștigător fiind finanțat de către UNTOLD cu suma de 10.000 de euro, urmând a fi expus în perimetrul festivalului, timp de 4 zile. De asemenea, câștigătorul competiției va fi invitat la cea de-a 5 ediție a festivalului UNTOLD, având accesul, transportul și cazarea asigurate. În plus, câștigătorul competiției, alături de următorii 4 finaliști vor petrece 5 zile la Bruxelles, într-un internship în cadrul Comisiei pentru Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară din cadrul Parlamentului European.

"Ne bucurăm să lansăm alături de partenerii noștri acest frumos proiect care vizează informarea și conștientizarea publicul tânăr asupra reciclării selective. Sperăm să strângem cât mai multe idei, iar cele mai ambițioase să se regăsească în festival", a declarat Bogdan Buta, Director General UNTOLD.

UNTOLD are alături unele dintre cele mai puternice companii din România, care sunt pentru dezvoltarea modelului comun de bune practici. 

Vezi și:

VIDEO #șîeu. Școlile de șoferi, protest pe străzile din Brașov

Poliţia Capitalei solicită sprijinul cetăţenilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel