UNTOLD 2019. Scrisoare oficială către premierul Viorica Dăncilă. Ce i se cere

[] []

07 aug 2019 / 20:43
Salveaza PDF Comentarii
Untold 2019 Ziua 1
Descriere foto: Untold 2019 Ziua 1

Partidul Ecologist Român Cluj a trimis o scrisoare oficială miniștrilor României, dar și premierului Viorica Dăncilă, prin care se cer explicații, pe baza legii, în legătură cu modul în care s-a desfășurat festivalul Untold 2019. 

De asemenea, se solicită Corpul de Control al Primului-ministru, pentru a cerceta respectarea legii pe durata festivalului. La destinatarii scrisorii au fost trecuți numeroși politicieni de prim rang din România, printre care miniștrii Petre Daea, Niculae Bădălău, Sorina Pintea, Grațiela Gavrilescu, Marius Budăi, Vasile Suciu, Mihai Fifor, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, precum și prim ministrul Viorica Dăncilă.

Primăria Cluj-Napoca a fost întrebată sub ce formă juridică a fost cedată folosința asupra Parcului Central 'Simion Bărnuțiu' către organizatorii UNTOLD. Mai mult, dacă această concesionare s-a făcut prin licitație publică, conform legii, precum și dacă populația a fost consultată. De asemenea, tot pe baza legii, cei de la Partidul Ecologist vor să afle dacă au existat construcții provizorii pe spațiul verde și în ce temei legal s-a interzis circulația pe drumurile publice în zona locației festivalului.

Citește integral scrisoarea AICI


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26