UNTOLD 2018. Emil Boc, criticat. Mesajul care i-a uimit pe tineri

Emil Boc la Untold
Emil Boc la Untold

Emil Boc a fost criticat de un clujean, pe Facebook, care a zis că nu trebuia să permită organizarea Untold 2018 în postul Adormirii Maicii Domnului.

”Domnule primar, aveti multe lucruri pentru care va pot lauda, dar acest eveniment era frumos sa nu-l puneti in postul Sfintei Mari, aici cred ca ati gresit destul de mult”,  i-a scris un clujean lui Emil Boc. 

Reacțiile tinerilor de la Untold 2018 au venit imediat:

”Un comentariu scris de un idiot. In primul rand, organizatorii sunt cei care au decis data, nu primarul. Si acuma nu mai puteti voi, marii religiosi care dupa ce iesiti din biserica injurati din 5 in 5 vorbe”,

”De ce? Nu poti sa pupi oase daca este spectacol?”,

”Dacă erau ceva popi pe scenă, lăudai festivalul. Marș la pupat de oase putrezite”,

”Pupatori de moaste, cand naiba va vine mintea la cap???”,

”Ar trebui schimbată data sărbătorii”,

”Posteste linistit, nu ne interferam cu tine. Bravo, viva UNTOLD!”,

”Bucuriile și iubirea nu deranjează sfinții, altele sunt mai grave în tara asta. Sa fim noi buni în general și acest spectacol sa fie cel mai mare păcat”,

”Nu stie niciun sfant ca acum e Untoldul. E secret. Shhhh...”,

”Eu pot fi credincioasa si pe muzica lui Armin. Dvs, puteti?”.

Potrivit organizatorilor festivalului, în cea de a doua zi de festival 89.000 de persoane au participat la eveniment. Pe scena principală a festivalului UNTOLD au urcat în a doua seară Manuel Riva, Vanotek, Jason Derulo,Kygo, Tiesto, Don Diablo şi KSHMR. Pe celelalte scene au concertat alţi peste 40 de artişti: Solomun, Satra B.E.N.Z, Noisia, Modestep şi mulţi alţii.

Pentru ediţia din acest an a Untold, care are loc la Cluj-Napoca între 2 şi 5 august, organizatorii au amenajat 10 scene, pe care vor performa, în total, 250 de artişti. De asemenea, ei susţin că se aşteaptă prezenţa, la festival, a aproximativ 350.000 de persoane. Scena principală a Untold este ridicată pe stadionul Cluj Arena, iar întregul perimetru al festivalului, care este închis cu garduri, cuprinde şi Parcul Central al oraşului şi zona Sălii Polivalente. În acest areal al festivalului circulaţia auto este restricţionată până în data de 8 august.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel