UNPR a semnat două protocoale de susținere politică

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a semnat protocoale de colaborare şi susţinere politică în perspectiva alegerilor europarlamentare de duminică, precum şi a celor de anul viitor, cu două organizaţii - Sindicatul Naţional Telecomunicaţii Mobile şi Asociaţia Profesională a Angajaţilor din Pază, a anunţat vineri Biroul de presă al partidului.

Unul dintre protocoale a fost semnat la Brăila cu Sindicatul Naţional Telecomunicaţii Mobile, reprezentat legal de preşedintele Florin Bica, cel care deţine şi calitatea de vicepreşedinte al sectorului Telecomunicaţii Blocul Naţional Sindical (BNS) şi secretar general la Federaţiei Naţionale a Lucrătorilor (FNL).

"Preşedintele UNPR a semnat, de asemenea, un protocol de colaborare şi susţinere politică între partid şi Asociaţia Profesională a Angajaţilor din Pază (APAP), reprezentată de Mihai Constantinescu şi Academia Naţională Bodyguard (ANB), centru de formare profesională, instruire şi perfecţionare al APAP, reprezentată de Tiberiu Tănase", se arată în sursa citată.

Protocoalele au printre obiective protejarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului, promovarea statului de drept şi a democraţiei la nivel internaţional, colaborarea cu organizaţii, asociaţii şi grupuri din toată societatea civilă şi apărarea drepturilor şi intereselor legitime ale membrilor.

"Semnatarii protocoalelor au afirmat întreaga susţinere a formaţiunilor pe care le reprezintă, a conducerilor şi a membrilor acestora pentru UNPR, în ceea ce priveşte alegerile europarlamentare din 26 mai, a celor locale şi parlamentare de anul viitor, precum şi a activităţii partidului, în general. Preşedintele UNPR i-a asigurat că partidul pe care îl conduce va milita pentru respectarea drepturilor acestor formaţiuni sindicale şi asociative şi va lupta pentru promovarea intereselor lor legitime în plan politic şi legislativ", se arată în comunicatul UNPR.

În perioada 23-24 mai, preşedintele UNPR Gabriel Oprea a efectuat vizite la Focşani, Buzău, Constanţa, Tulcea, Galaţi şi Brăila, unde a avut întâlniri cu liderii şi membrii organizaţiilor judeţene şi locale, mai precizează sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel