Universitatea Politehnica lansează POLI JOBS. Mii de studenți, ANGAJAȚI

Anca Murgoci / 21 iul 2016 / 17:18 Salveaza PDF Comentarii
politica in scoli
Descriere foto: politica in scoli

Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB) lansează, începând cu anul universitar 2016 - 2017, un nou serviciu pentru studenţi - o agenţie de plasare a forţei de muncă, POLI JOBS.

POLI JOBS este singura ofertă românească de acest tip, în sensul în care tinerii care intră la universitate, în urma examenului de admitere, precum şi studenţii de anul doi vor fi preluaţi în baza de date a agenţiei de plasare a forţei de muncă, precizează sursa citată.

'Începând cu anul trei, când intră în perioada de practică prelungită la companii, universitatea, pe baza parteneriatelor pe care le are cu peste 2.000 de companii, le va oferi tinerilor un loc de muncă' - a declarat rectorul UPB, Mihnea Costoiu.

Costoiu precizează că plasarea se va face în funcţie de nivelul de calificare al absolvenţilor, de specializarea acestora şi de ofertele disponibile.

'În funcţie de nivelul de calificare pe care îl are absolventul - media la finalul anilor de studiu, de specializare şi de ofertele de muncă pe care le au companiile, o să le oferim cel puţin un loc de muncă. Spun cel puţin unul pentru că, de obicei, există mai multe oferte', a arătat rectorul UPB.

[citeste si]

Potrivit lui Costoiu, prin intermediul agenţiei POLI JOBS vor fi angajaţi, anual, 3.000 de studenţi.

 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25