Universitatea de Vest din Timișoara, gazda evenimentului „Franța și România în contextul relansării europene”

Evenimentul „Franța și România în contextul relansării europene” va putea fi urmărit live pe DC NEWS TV.

Ambasadoarea Franței din România, Laurence Auer, va fi prezentăîn Aula Magna a UVT și va susține prelegerea „Franța și România în contextul relansării europene”, se arată într-un comunicat al Universității de Vest din Timișioara. Evenimentul are rol de deschidere către internaționalizare, mai precizează sursa citată.

Evenimentul poate fi urmărit ÎN DIRECT pe DC NEWS și DC NEWS TV. Rămâneți alături de noi! Videoclipul a pornit la 16:20.

Colaborarea dintre Franța și România, precum și bunele relații dintre cele două țări sunt bine-cunoscute și întreținute permanent în rândul comunității academice a Universității de Vest din Timișoara. Discuția cu Excelența Sa, Doamna Ambasador Laurence Auer, va viza relațiile dintre Franța și România și perspectivele de dezvoltare pentru perioada ce va urma, se mai arată în comunicatul Universității de Vest din Timișoara.

2. -imagine fara descriere- (laurence-auer_uvt_34569900.jpg)

Mai multe detalii despre Laurence Auer

Născută la Geneva, licențiată în limba și literatura engleză și având un Masterat în arabă (Universitatea Aix-Marseille), E.S., doamna Laurence Auer, a obținut diplome de studii aprofundate la Institutul de Studii Politice din Aix-en-Provence și din Paris. Domnia Sa și-a început cariera diplomatică în 1984 în cadrul Ministerului Culturii, urmând să activeze în funcții de Responsabil de misiune în cadrul Direcției de politici de dezvoltare, în cadrul Direcției Națiunile Unite, precum și la cabinetul Secretarului de stat pe lângă Prim-Ministrul Franţei, responsabil pe probleme de mediu. Secretar II la Reprezentanța permanentă a Franței pe lângă Comunitățile Europene de la Bruxelles și purtător de cuvânt la Comisia Europenă de la Bruxelles, doamna Laurence Aues este, în prezent, Ambasador al Franței în România și în această calitate va susține la UVT prelegerea cu titlul „La France et la Roumanie dans le context européen de relance”.

UVT: Facilități acordate elevilor cu rezultate deosebite odată ce devin studenți

Pe lângă facilitățile pe care le acordă studenților săi, pentru performanțe academice (care includ, spre exemplu, burse de excelență, de performanță și de merit), UVT a pregătit și un pachet de beneficii pentru viitorii studenți, cei care, în perioada studiilor liceale, au obținut rezultate deosebite la diverse concursuri și olimpiade naționale și internaționale, care obțin media 10 la examenul de bacalaureat sau care sunt șefi de promoție în cele mai bune licee din fiecare județ.

Elevii care au obținut în perioada studiilor liceale distincții (premiile I, II, III, mențiune) la olimpiadele școlare internaționale vor fi admiși direct pe locuri finanțate de la bugetul de stat, la orice program de studii universitare de licență, fără susținerea concursului de admitere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel