Universitatea Craiova. ”Perla” oltenilor, aproape de un trasfer în Vest

Universitatea Craiova
Universitatea Craiova

Reprezentanții clubului belgian Gent vor fi prezenți la finala Cupei României de duminică. Aceștia îl vor urmări pe Mitriță, unul dintre cei mai buni jucători ai Universității.

CS U Craiova a avut un sezon bun sub comanda lui Devis Mangia, care are ocazia de a câştiga primul trofeu în România. Finala cupei poate fi motiv de bucurie atât pentru echipa din Craiova, dar şi pentru Alexandru Mitriţă, care a atras atenţia cluburilor din străinătate, conform Digi Sport, citat de Prosport.

Sursa precizată susţine că reprezentanţii lui Gent, club care a terminat sezonul în Belgia pe locul 4 şi care va juca în Europa League, vor veni pe Arena Naţională pentru a-l urmărit pe viu pe Alex Mitriţă, fotbalist monitorizat de mai mult timp de aceştia. În cazul în care belgienii vor fi mulţumiţi, se vor purta şi primele negocieri pentru atacantul lui CS U Craiova.

Mitriţă a revenit în ţară la începutul sezonului, după aventura din Italia. În tricoul Craiovei, atacantul a reuşit să impresioneze şi automat să atragă atenţia cluburilor din străinătate datorită celor 14 goluri şi trei pase decisive reuşite în 36 de meciuri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel