Uniunea Sindicatelor de Bază din Italia: "Arme deghizate în ajutor umanitar pleacă de pe aeroportul Galileo Galilei din Pisa către Ucraina "

Sursa Foto Pagina Facebook USB
Sursa Foto Pagina Facebook USB

Sindicatul denunță că arme deghizate în ajutor umanitar pleacă de pe aeroportul Galileo Galilei din Pisa către Ucraina, iar muncitorii refuză să încarce avioanele. 

Uniunea Federației Sindicatelor de Bază din Pisa, care reunește peste 600 de delegați din toate sectoarele muncii din toată Italia, denunță ceea ce se întâmplă în aceste zile pe aeroportul Galileo Galilei unde, conform sursei , sunt încărcate arme și muniții și explozibili pentru a fi încărcate în avioanele cu destinația Polonia spre Ucraina:

Unii lucrători ai aeroportului civil Galileo Galilei din Pisa au informat că zboruri „umanitare” pleacă din Cargo Village situat pe aeroportul civil, care deși ar trebui să conțină provizii, alimente, medicamente  pentru populațiile ucrainene afectate săptămâni întregi de bombardamente, ar conține de fapt armament și muniție potrivit sursei USB.it.


Potrivit acestora,  muncitorii care ar fi trebuit să încarce marfa s-au trezit în fața lăzilor pline cu arme de diferite tipuri, muniție, explozibil



În fața acestei situații se pare că muncitorii au refuzat să încarce marfa. "Aceste avioane ar trebui să aterizeze mai întâi în bazele USA/NATO din Polonia, apoi, de acolo, încărcăturile sunt trimise către Ucraina, susține sursa citată. "Denunțăm în forță aceasta adevărată falsificare, care utilizează în mod cinic acoperirea umanitară pentru a continua să alimenteze războiul din Ucraina". 

Într-o scrisoare deschisă aceștia cer structurilor italiene de control al traficului italian al aeroportului civil să blocheze imediat toate zborurile mascate sub forma ajutorului umanitar.

În același timp, USB cere muncitorilor din aeroport să continue să refuze încărcarea armelor și a explozibililor care, în opinia lor, "nu fac altceva decât să alimenteze o spirală a războiului" și că din punctul lor de vedere, "încetarea focului se poate face doar prin reluarea dialogului de pace".

Pe de altă parte, sursa citată USB, îndeamnă cetățenii să participe la protestul pe care aceștia îl vor organiza sâmbătă, 19 martie, în fața aeroportului Galileo Galilei din Pisa, cu îndemnul ”Din Toscana poduri de pace, nu zboruri de război!”. 

Citește și: "Donaţia de 10 milioane de dolari a lui Leonardo di Caprio pentru Ucraina, DEZMINŢITĂ. Cel care a dat ştirea iniţială a refuzat să creadă că e falsă"

DiCaprio nu a făcut o donație de 10 milioane de dolari Ucrainei și nu are niciun membru de familie din Odessa sau din orice alt loc din Ucraina, a declarat miercuri o sursă apropiată actorului pentru CNN.

Sursa a declarat că DiCaprio "este alături de Ucraina" și a făcut donații umanitare către CARE, Comitetul Internațional de Salvare, Salvați Copiii și Agenția ONU pentru refugiați - dar că suma de 10 milioane de dolari despre care se vorbește este falsă, că afirmațiile potrivit cărora DiCaprio ar fi dat bani guvernului ucrainean sau armatei ucrainene sunt, de asemenea, false și că afirmațiile potrivit cărora DiCaprio ar avea "legături de familie" cu Ucraina sunt, de asemenea, false. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel