Uniunea Elenă, ajutoare pentru sinistrații din Grecia

Uniunea Elenă din România anunţă că va trimite trei medici, o echipă de voluntari şi medicamente, lapte şi apă potabilă pentru sprijinirea persoanelor afectate de incendiile din ultimele zile.

Uniunea Elenă din România a trimis o scrisoare Ministerului de Externe grec. "Vom trimite trei medici, membri ai Uniunii noastre, şi a unei echipe de voluntari care îi vor însoţi, membri ai ansamblului nostru de dansuri 'Kymata', care şi-au exprimat dorinţa de a fi alături în înfruntarea consecinţelor tragediei ce a lovit Attica', se arată în scrisoarea publicată miercuri pe pagina de Facebook a Uniunii Elene din România.

Conform documentului citat, vor fi colectate materiale farmaceutice, apă potabilă, lapte, pansamente pentru a sprijini îngrijirea răniţilor. 'Din iniţiativa noastră, primarul oraşului Ploieşti din România, localitate înfrăţită cu Primăria din Aspropyrgos - Attica, Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Prahova şi primăriile din zonă au început colectarea de lapte UHT, apă potabilă, pansamente, materiale farmaceutice pentru vindecarea arsurilor şi analgezice, soluţii antiseptice, pentru a sprijini acţiunea de îngrijire medicală a răniţilor.

Toate acestea vor fi trimise cu maşini la Primăria din Aspropyrgos pentru a fi predate instituţiei coordonatoare competente', se precizează în scrisoarea semnată de preşedintele Uniunii Elene din România, deputatul Dragoş Zisopol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel