EXCLUSIV  Unirea României cu Republica Moldova, paralelă cu Germania. George Simion: Acolo trebuie să lucrăm

Chisinau
Chisinau

Liderul unioniștilor, George Simion, a explicat, într-un interviu acordat DC News, care este modul şi scena pe care ar trebui dusă lupta pentru unirea României şi Republicii Moldova.

George Simion a declarat, în cadrul interviului acordat DC News, că demersurile şi iniţiativele unioniste trebuie să se desfăşoare inclusiv la nivel european, pe scena Parlamentului European, acolo unde România ar trebui să-şi facă mai bine auzită vocea. 

"Parlamentul European e locul unde avem mult de lucrat la nivelul influenţei româneşti, la cel al definirii şi enunţării ţintelor pe care le vedem. Eu văd o Românie care să fie mare în Europa, o Românie care să aibă ceva de spus. Iar cum s-au unit cele două Germanii, e cazul ca şi România şi Republica Moldova, cele două state româneşti, să se unifice. Dar pentru asta avem nevoie de voinţă politică. […]

E greu să lucrezi într-un stat care îţi este ostil  - mă refer la Republica Moldova – dar şi să ai spatele frontului descoperit, metaforic vorbind, constatând că România nu se implică. Statul Republicii Moldova a devenit foarte duşmănos cu ideea unionistă, cel puţin în ultimele luni", a declarat George Simion.

Urmăreşte, aici, declaraţiile lui George Simion:

 

 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel