Urmărește emisiunea live


Ungaria vrea să protejeze granițele UE. Un contingent al poliţiei ungare a plecat în Macedonia de Nord şi în Serbia

Ungaria vrea să protejeze granițele UE. Un contingent al poliţiei ungare a plecat în Macedonia de Nord şi în Serbia  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Ungaria vrea să protejeze granițele UE. Un contingent al poliţiei ungare a plecat în Macedonia de Nord şi în Serbia / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Poliţişti ungari au pornit spre Macedonia de Nord şi Serbia pentru a ajuta la îndeplinirea sarcinilor de pază a frontierelor.

Poliţia ungară este decisă să împiedice intrarea imigranţilor ilegali în Ungaria, pe teritoriul Uniunii Europene, de aceea şi-a oferit ajutorul ţărilor din Balcanii de Vest. Membrii contingentelor cu nr. 46, care pleacă în Serbia, şi nr. 58, cu destinaţia Macedonia de Nord, ale Poliţiei Ungare au fost salutaţi de comandantul direcţiei generale a poliţiei de frontieră din cadrul ORFK, László Balázs, în incinta sediului central al Poliţiei de Alertă din Budapesta.

Poliţiştii unguri vor avea ca sarcină principală patrularea în scopul prevenirii şi descoperirii trecerilor ilegale de frontieră, precum şi cooperarea la arestarea traficanţilor de oameni şi a migranţilor ilegali. Ei vor activa nu numai în zona de graniţă, ci şi în interiorul ţării. Contingentele contribuie la protejarea porţiunilor de frontieră cu vehicule de teren, echipamente de vedere pe timp de noapte şi camere termice.

Poliţiştii care fac parte din contingente – 30 în Macedonia de Nord şi 20 în Serbia – vor purta echipament ungar în timpul activităţii şi îşi vor exercita dreptul la intervenţie sub comanda şi controlul organelor de ordine din ţara respectivă, precizează Hirado.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel