Ungaria i-a pus gând rău lui George Soros

Ungaria urmează să ia măsuri drastice împotriva organizaţiilor non-guvernamentale care au legături cu George Soros,  a declarat Szilard Nemeth, vicepreşedinte al partidului de guvernământ, citat de Bloomberg.

Ungaria va folosi "toate instrumentele aflate la dispoziţia sa" pentru a "curăţa" organizaţiile non-guvernamentale finanţate de George Soros, miliardarul de origine ungară, care "se află în serviciul capitaliştilor mondiali şi susţin corectitudinea politică dincolo de Guvernele naţionale", a declarat vicepreşedintele partidului Fidesz, din care face parte premierul Viktor Orban.

Nimeni nu a răspuns la telefon de la Open Society Institute din Budapesta, când Bloomberg Newsa sunat în afara orelor de program, precizează sursa citată.

"Consider că există o oportunitate pentru acest lucru, la nivel internaţional. Legislatorii vor începe dezbaterea unei legi care să permită autorităţilor să verifice organele executive ale ONG-urilor, conform agendei legislative parlamentare", a afirmat Nemeth.

[citeste si]

Orban şi administraţia au vizat în mod frecvent ONG-urile finanţate de Soros, un susţinător al Partidului Democrat american, cu o vastă reţea de organizaţii ce promovează democraţia în fostele state comuniste din estul Europei.

Donald Trump l-a acuzat la rândul lui pe miliardarul in vârstă de 86 de ani, George Soros, de a fi parte dintr-o "structură de putere globală, care este responsabilă pentru deciziile economice care au jefuit clasa noastră muncitoare, care a dezbrăcat țara noastră de bogăția sa și a pus banii în buzunarele unei mâini de oameni de la marile corporații și de la diverse entități politice ".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel