Unde se află Klaus Iohannis astăzi

Irina Constantin / 04 oct 2018 / 10:34 Salveaza PDF Comentarii
Klaus Iohannis
Descriere foto: Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis participă astăzi la o ședință importantă. 

Președintele participă la prima reuniune CNR din noul an universitar, într‐un moment aniversar pentru Universitatea Politehnica din București ‐ 200 de ani de învățământ superior tehnic în slujba dezvoltării României.

Prima ședință de lucru a Consiliului Național al Rectorilor (CNR) din noul an universitar are loc joi, 4 octombrie, la Universitatea Politehnica din București. Evenimentul se va bucura de prezența Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, și va debuta cu un moment aniversar cu o semnificație deosebită ‐ două secole de existență, de la înființarea primei școli tehnice superioare din Bucuresti, cu predare în limba română, într‐un an cu o deosebită încărcătură istorică pentru România, anul Centenarului Marii Uniri.

„Suntem deosebit de onorați să desfășurăm prima ședință de lucru a CNR din noul an universitar într‐un cadru atât de deosebit, într‐un moment cu o semnificație istorică de o mare importanță pentru învățământul tehnic din România și apreciem în mod deosebit prezența domnului Președinte Klaus Iohannis, pentru a doua oară în acest nou an universitar, alături de reprezentanții mediului academic din România", a afirmat Sorin Cîmpeanu ‐ președintele Consiliului Național al Rectorilor și președinte al Agenției Universitare a Francofoniei.

Programul ședinței de lucru va cuprinde pe lângă lucrările CNR pe problematica actuală cu care se confruntă învățământul superior și prezentarea mesajelor aniversare din partea universităților participante.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22