Unde se află Klaus Iohannis astăzi

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis participă astăzi la o ședință importantă. 

Președintele participă la prima reuniune CNR din noul an universitar, într‐un moment aniversar pentru Universitatea Politehnica din București ‐ 200 de ani de învățământ superior tehnic în slujba dezvoltării României.

Prima ședință de lucru a Consiliului Național al Rectorilor (CNR) din noul an universitar are loc joi, 4 octombrie, la Universitatea Politehnica din București. Evenimentul se va bucura de prezența Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, și va debuta cu un moment aniversar cu o semnificație deosebită ‐ două secole de existență, de la înființarea primei școli tehnice superioare din Bucuresti, cu predare în limba română, într‐un an cu o deosebită încărcătură istorică pentru România, anul Centenarului Marii Uniri.

„Suntem deosebit de onorați să desfășurăm prima ședință de lucru a CNR din noul an universitar într‐un cadru atât de deosebit, într‐un moment cu o semnificație istorică de o mare importanță pentru învățământul tehnic din România și apreciem în mod deosebit prezența domnului Președinte Klaus Iohannis, pentru a doua oară în acest nou an universitar, alături de reprezentanții mediului academic din România", a afirmat Sorin Cîmpeanu ‐ președintele Consiliului Național al Rectorilor și președinte al Agenției Universitare a Francofoniei.

Programul ședinței de lucru va cuprinde pe lângă lucrările CNR pe problematica actuală cu care se confruntă învățământul superior și prezentarea mesajelor aniversare din partea universităților participante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel