Unde se află cea mai scumpă mansardă, estimată la 300 de milioane de euro

Apartamentele de lux și vilele somptuoase ar putea pierde din măreție în fața unei mansarde, care, dacă va fi scoasă la vânzare, ar putea deveni cea mai scumpă proprietate din lume. Cu o suprafață de 3.300 de metri pătrați, mansarda, aflată în construcție, în Monaco, are o valoare estimată de 300 de milioane de euro. 

Potrivit bornrich.com, ultra-luxoasa mansardă are un spațiu generos cât cinci locuințe din imobil și se află în clădirea Odeon Tower înaltă de 170 de metri, cea de-a doua cea mai înaltă clădire de pe coasta mediteraneană, scrie busine24.ro. În plus, spațiul dispune de propria piscină privată "a infinitului", în care se poate intra și prin propriul tobogan din balconul principal și din care se poate vedea Marea Mediterană.

Menită celor care dispun de resurse financiare substanțiale, generosul spațiu ultamodern va fi scos la vânzare abia în 2014, când Odeon Tower urmează a fi finalizat.

Odeon Tower include două clădiri gemene, în care sunt proiectate câte 70 de apartamente, unele având chiar și șase dormitoare, ziduri de sticlă și terase private cu vedere panoramică asupra orașului, plajei Larvotto și asupra mării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel