EXCLUSIV  Unde găseşti cea mai ieftină pâine. Preţ INCREDIBIL. Dan Tudorache: Toată lumea cumpără de aici

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

O fabricuţă pusă pe roate de către Primăria Sectorului 1, cu fonduri nerambursabile, produce, printre altele, cea mai ieftină pâine din Bucureşti. 

Este vorba despre Nazarcea Grup, o întreprindere socială dezvoltată de D.G.A.S.P.C. Sector 1, unitate din subordinea Primăriei Sectorului 1, în anul 2011 prin intermediul mai multor proiecte cu finanțare nerambursabilă, scopul acestei inițiative fiind de creștere a incluziunii profesionale și sociale a persoanelor cu dizabilități aflate în căutarea unui loc de muncă.

Este cea mai mare unitate protejată autorizată din țară, care include 7 domenii în care persoanele cu dizabilități pot lucra: spălătorie auto, brutărie, spălătorie textilă, croitorie, ceramică decorativă, neutralizare și eliminare deșeuri infecțioase cât și tipografie. În afara celor 70 de locuri de muncă ocupate de persoanele cu dizabilități, structura funcționează și ca o platformă care asigură modul formal de învățare și pregătire pentru piața liberă a muncii.

"De exemplu, unitatea produce şi pâine. E cea mai ieftină pâine din zonă. O astfel de pâine, nu ştiu dacă e bine să spun cât costă, dar e cel mai mic preţ din zonă. Pâine proaspătă, se produce aici. Costă 70 de bani o pâine, iar începând din această săptămână producem şi cozonaci. Fabrica nu este pe profit, nu acesta este scopul ei şi tocmai din acest motiv preţurile sunt la limita de jos. E benefic pentru oamenii din zonă. Toţi vin şi cumpără de aici",  a explicat, într-un interviu acordat DC News TV, primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel