Unde e egală România cu SUA și Rusia

Simona Halep conduce în clasamentul celor mai bune jucătoare de tenis din lume. Până la locul 66 găsim câte șase sportive din România, SUA și Rusia.

Puține sunt domeniile în care România este în Top 10. Printre aacestea se află tenisul de câmp. Simona Halep s-a instalat confortabil în fruntea ierarhiei mondiale. Ea a strâns 23 de săptămâni de când se află pe locul întâi în clasamentul Asociației Tenisului Feminin (WTA). Supriza vine de la colege sale ”tricolore”. Simonei i se adătură alte cinci jucătoare de tenis de  câmp din România. Cele șase se află între locurile 1 și 66. Doar SUA și Rusia  mai atins asemenea performanță.

[citeste si]

Cârstea, Begu și Buzărnescu, umăr la umăr

Alte două românce, Sorana Cârstea și Irina Begu, sunt cele mai apropiate de Halep, pe locurile 34, respectiv, 38. Lângă ele, la mică distanță, se află Mihaela Buzărnescu (40). Pe locul 64 o regăsim pe Monica Niculescu, iar pe 66 este Ana Bogdan.

Până la  poziția 66, doar Statele Unite ale Americii și Rusia mai au câte șase jucătoare. Venus Williams, locul 8, deschide ierarhia americancelor, iar Danielle Rose Collins e pe 45. Dintre rusoaice, prima e Daria Kasatkina (14), în vreme ce Elene Veșnina este pe 43.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel