Unde au ajuns cei doi câini găsiți morți în casa Cristinei Țopescu. Alți patru căței erau în curte

Câine
Câine

Cei doi câini găsiți morți în casa Cristinei Țopescu au fost duși la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală.

Cei doi câini găsiți morți în casa Cristinei Țopescu au fost duși la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală (IDSA), singura instituție care poate emite concluzii ce pot fi folosite în anchete, a spus, pentru Mediafax, reprezentantul Vier Pfoten, Kuki Barbuceanu.

„Acesta este singurul institut de referință care poate emite conclouziile actului de necropsie în mod oficial, în cazul unei anchete, pentru a se stabili cauzele morții", a explicat Babruceanu.

Reprezentantul Vier Pfoten a precizat că alți patru căței au fost găsiți în curtea casei Cristinei Țopescu. Aceștia au găsit un sac de cu hrana uscată și au mâncat pe parcursul celor aproape trei săptămâni de când jurnalista a încetat din viață.

„Ceilalți patru căței sunt la mine. Dacă vor apărea apropiați ai Cristinei care vor dori, îi vom da spre adopție acestora", a mai spus Barbuceanu.

Potrivit sursei menționate, în casă a mai fost găsit un patruped, care a fost luat de prietena și vecina care a alertat 112 cu privire la dispariția Cristinei Țopescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel