Unde a fost Mircea Badea în minivacanță

Sursă foto: Facebook Mircea Badea
Sursă foto: Facebook Mircea Badea

Mircea Badea a fost plecat din București în acest weekend.

În această minivacanță, realizatorul emisiunii „În gura presei” a fost în Costinești, stațiune care astăzi a fost subiect de „primă pagină” în online-ul din România după ce o explozie s-a produs, luni dimineaţă, în urma acesteia nefiind înregistrate victime.

UPDATE: După explozia primei mine, al doilea obiect plutitor identificat de martori ca fiind o posibilă mină s-a dovedit a fi un buștean, potrivit Forțelor Navale Române

Informația inițială:

O a doua mină a fost semnalată luni ca plutind în derivă în zona digului din staţiunea Costineşti, context în care Forţele Navale Române informează că au pregătit o echipă de scafandri EOD care urmează să se îmbarce pe o navă a Gărzii de Coastă din Mangalia.

„În ceea ce priveşte cea de a doua mină semnalată ca plutind în derivă în aceeaşi zonă, vă informăm că Forţele Navale Române au pregătit o echipă de scafandri EOD care urmează să se îmbarce pe o navă a Gărzii de Coastă din Mangalia, urmând ca împreună să se deplaseze, în cel mai scurt timp posibil, în raionul indicat in vederea evaluării situaţiei şi intervenţiei pentru neutralizare, in măsura în care mina este identificată", precizează Biroul de presă al Forţelor Navale.

O explozie s-a produs, luni dimineaţă, în zona digului din staţiunea Costineşti, în urma acesteia nefiind înregistrate victime.

Conform ISU Constanţa, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje, iar zona a fost perimetrată.

În urma exploziei, nu au fost înregistrate victime.

Purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă Constanţa, Andrei Ene, a precizat, pentru Agerpres, că la această oră se verifică "toate informaţiile" şi nu se poate spune, la acest moment, dacă este vorba despre o explozie provocată de o mină marină.

VEZI ȘI: Zoso ba, Gheboasă da! Mircea Badea, replică pentru șeful CNCD. Csaba Asztalos: Avem și noi o limită... - https://www.dcnews.ro/zoso-ba-gheboasa-da-mircea-badea-replica-pentru-seful-cncd-csaba-asztalos-avem-si-noi-o-limita_925860.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel