Una dintre nepoatele reginei Elisabeta a II-a a născut un băiat

Una dintre nepoatele reginei Elisabeta a II-a a născut un băiat
Una dintre nepoatele reginei Elisabeta a II-a a născut un băiat

Zara Tindall, una dintre nepoatele reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a devenit mamă pentru a treia oară, după ce a născut un băiat, informează DPA. 

Zara, fiica prinţesei Anne, a născut duminică în locuinţa pe care o împarte cu soţul ei, Mike, a dezvăluit miercuri un purtător de cuvânt al cuplului. Zara şi Mike Tindall, care aveau deja două fiice, au decis ca fiul lor să se numească Lucas Philip Tindall. Mike, fost jucător în echipa naţională de rugby a Angliei, a declarat într-un podcast dedicat acestui sport:

'Bebeluşul s-a născut în casa noastră. A venit pe lume foarte repede. Nu am mai avut timp să mergem la spital. Zara a născut pe podeaua camerei de baie'.

'Regina şi ducele de Edinburgh sunt încântaţi de această veste şi aşteaptă cu nerăbdare să îl cunoască pe cel de-al 10-lea strănepot al lor, atunci când circumstanţele vor permite acest lucru', a anunţat biroul de presă de la Palatul Buckingham.

Zara Phillips şi Mike Tindall, fost jucător de rugby, s-au căsătorit în 2011. Cele două fiice ale lor, Mia Grace şi Lena Elizabeth, s-au născut pe 17 ianuarie 2014, respectiv pe 18 iunie 2018.

Zara Tindall, în vârstă de 39 de ani, este cel de-al doilea copil al prinţesei Anne - fiica reginei Elisabeta a II-a - şi al primului soţ al acesteia, Mark Phillips. Pasionată de sporturi ecvestre, Zara a câştigat medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012 alături de echipa de călărie a Marii Britanii, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel