Urmărește emisiunea live


Una dintre cele cinci fete dispărute dintr-un centru de plasament a fost găsită

Ana Maria Pandel a fost găsită duminică seara / Imagine de fsHH de la Pixabay
Ana Maria Pandel a fost găsită duminică seara / Imagine de fsHH de la Pixabay

Ana Maria Pandel, una dintre cele cinci fete dispărute dintr-un centru de plasament din Dorohoi, a fost găsită duminică seara. 

Una dintre cele cinci adolescente date în urmărire după ce au părăsit centrul de plasament din Dorohoi a fost identificată, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ), pe raza aceluiași oraș. Fata le-a declarat organelor judiciare că nu știe nimic despre colegele sale, scrie stiri.botosani.ro.

Agentul principal Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, a anunțat că Ana Maria Pandel, în vârstă de 15 ani, a fost găsită duminică seară, în jurul orei 19:00. Ea și celelalte patru fete au plecat din centru sâmbătă după-amiază, pe baza unui bilet de învoire, însă nu s-au mai întors și nici nu au contactat personalul în grija cărora se află.

Fata le-a spus polițiștilor că a petrecut timpul la câțiva amici. „A declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni în perioada în care a lipsit din centru. Minora a fost internată într-un centru de plasament de pe raza municipiului Botoșani”, a precizat Nenișcu.

Celelalte patru minore sunt în continuare căutate

În continuare, celelalte patru minore sunt căutate de Poliție. Acestea au vârste cuprinse între 13 şi 17 ani:

Cobzariu Florentina, de 16 ani. Semnalmente: 1,60 metri înalțime, ochi căprui, păr castaniu, aproximativ 56 de kilograme. Vestimentație la momentul plecării: geacă neagră, blugi de culoare albastră, încălțăminte închisă la culoare.

Viciriuc Ionela, de 17 ani. Semnalmente: 1,64 metri înălțime, ochi albaștri, păr șaten, 57 de kilograme. Vestimentație: geacă din material de tip blue-jeans, de culoare albastră cu bej, pantaloni de culoare albastră, încălțăminte închisă la culoare.

Viciriuc Florentina, de 16 ani. Semnalmente: 1,60 metri înălțime, ochi căprui, păr șaten, 70 de kilograme. Vestimentație: geacă de culoare neagră având model cu dungi gri, blugi de culoare neagră, încălțăminte roz.

Ungureanu Denisa, de 13 ani. Semnalmente: 1,58 metri înălțime, ochi căprui, 48 de kilograme, păr brunet. Vestimentație: Hanorac de culoare neagră, pantaloni de culoare verde închis, încălțăminte de culoare alb cu roșu.

Persoanele care deţin informaţii despre ele, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze 112.

„Minorele au avut plecări repetate din centrul de plasament şi în trecut, fiind identificate de fiecare data atât pe raza municipiului Dorohoi, cât şi în municipiul Botoşani”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Sursă: stiri.botosani.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel