Un vlogger și-a UCIS iubita gravidă, pentru faimă și 1000 de dolari. S-a întâmplat LIVE. Scene cu IMPACT PUTERNIC

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un vlogger rus și-a ucis iubita însărcinată, în timpul unui live, pentru că cineva l-a plătit să facă asta. 

Vloggerul rus Stas Reeflay, în vârstă de 30 de ani, a fost arestat după ce și-a ucis iubita însărcinată, în timpul unui live în care a încuiat-o pe balconul locuinței în care stăteau în chirie, deși afară era extrem de frig.

Valentina, în vârstă de 28 de ani, era gravidă în câteva săptămâni și a murit din cauza hipotermiei, de dragul unui vlog și a unor bani. Mai exact, Stas Reeflay a primit 1000 de dolari de la un follower pentru a o supune la abuzuri cumplite pe tânără. Astfel, bărbatul nu a stat pe gânduri și a forțat-o pe iubita sa să iasă pe balcon, în ger, purtând doar lenjeria intimă, citează The Sun.

YouTube a pus mesaje de avertizare. Ce îi spunea fetei, încercând o să reînvie

Deși și-a dat seama că fata este "pe jumătate moartă", Reeflay a continuat să filmeze, iar transmisiunea live ar fi durat încă 2 ore după moartea tinerei.

În imaginile care sunt încă pe YouTube, sub avertisment însă, se observă cum Stas o aduce înapoi în casă pe Valentina și încearcă să o reînvie.

„Valya, ești în viață? Iepurașul meu, ce-i cu tine? Valya, Valya, la naiba, am impresia că ai murit. Iepuraș, hai ... spune-mi ceva. Imi fac griji. La naiba ... nu îi simt bătăile inimii. Băieți ... Fără puls ... Ea este palidă. Nu respiră”, spune el în video.

Înainte să o găsească moartă, vloggerul le spunea internauților că a găsit-o pe Valentina beată și că făcuse pe ea și a scos-o pe balcon ca să se aerisească, dar și ca să o pedepsească. Mai mult, deși a văzut că fata nu reacționează, în loc să sune la salvare, își ruga urmăritorii să o facă.

Camera era încă activă când au sosit paramedicii și au declarat-o moartă. YouTube a afișat mesaje pentru imagini violente. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel