Un viceprimar beat la volan a intrat cu mașina pe contrasens, s-a izbit de un cap de pod, apoi s-a răsturnat

Un viceprimar beat la volan a intrat cu mașina pe contrasens, s-a izbit de un cap de pod, apoi s-a răsturnat / Foto: Pixabay
Un viceprimar beat la volan a intrat cu mașina pe contrasens, s-a izbit de un cap de pod, apoi s-a răsturnat / Foto: Pixabay

Un viceprimar beat la volan s-a răsturnat cu mașina după ce a intrat într-un cap de pod.

Un accident grav a avut loc în județul Suceava. Viceprimarul comunei Mitocul Dragomirnei a intrat cu mașina într-un cap de pod și s-a răsturnat, după ce s-a urcat beat la volan. Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital, transmite Realitatea Plus.

Viceprimarul Ioan Ichimov se întorcea în comuna sa, atunci când a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. Nu a putut redresa mașina și s-a izbit puternic de un cap de pod, apoi s-a răsturnat.

Bărbatul a fost testat cu etilotestul și a fost depistat cu 0.51 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. 

VEZI ȘI: Lovitură pentru șoferii care încalcă legea: Nici nu vor ști când sunt prinși! Amenzi-”surpriză”, de necontestat, cu dovada VIDEO

Galați: Pieton accidentat mortal pe DN 25

O femeie de 47 ani, din judeţul Galaţi, a fost lovită de o autoutilitară în timp ce deplasa pe carosabil, pe DN 25, ea decedând în timp ce era transportată spre spital, informează, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), transmite Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii rutieri au fost anunţaţi prin 112 că pe DN 25, în afara localităţii Şendreni, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unui pieton.

Poliţiştii au stabilit că victima, o femeie de 47 de ani, din comuna Şendreni, a fost acroşată de o autoutilitară condusă de un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Galaţi, în timp ce circula pe partea carosabilă, pe acelaşi sens de mers cu autovehiculul.

Femeia a fost preluată de un echipaj al Ambulanţei, dar a decedat în drum spre spital. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultând că nu se afla sub influenţa alcoolului. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările urmând să stabilească împrejurările concrete în care s-a produs accidentul.

VEZI ȘI: Accident mortal la 75 de ani. Titi Aur, despre interzicerea dreptului de a conduce după o anumită vârstă: Lucrul ăsta nu se face nici când iei permisul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel