Un vasluian a băut și s-a trezit bătut într-o curte din Marea Britanie

Un vasluian a băut la cârciuma din sat și s-a trezit bătut în Marea Britanie. Este știrea halucinantă care vine din Marea Britanie. 

Mihai Danciu din comuna Delești, satul Albești, a fost găsit beat și bătut în curtea unui britanic. El a fost dus la spitalul ”Whipps Cross” din Londra, unde a povestit medicilor că nu își amintește cum a ajuns în celălalt capăt al Europei, potrivit ziarulromanesc.net

O asistentă din spitalul unde a ajuns vasluianul e româncă și a povestit totul pe Facebook: ”A fost găsit beat si bătut în curtea cuiva. Acei oameni au sunat la politie si l-au dus la spital. El spune că nu cunoaște pe nimeni si că nu își amintește cum a ajuns în Regatul Unit. Se numește Mihai Danciu si este din Vaslui. Dacă îl cunoaște cineva să îmi trimită mesaj în privat. Este internat la secția unde lucrez eu”. 

[citeste si]

Bărbatul, originar din Delesti, locuia împreună cu concubina ți copiii ei în casa bunicii sale. El a plecat împreună cu un vecin să muncească în Marea Britanie. Consătenii săi au spus, pentru Vremea Nouă, că ”l-a stricat băutura, dar a fost băiat bun”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel