Un vârstnic dispărut de acasă s-a întors după 30 de ani. Bărbatul nu știe unde a stat în ultimele 3 decenii

Sursă foto: Captură ETV Bacău
Sursă foto: Captură ETV Bacău

Un bărbat dintr-o comună din Bacău, plecat de acasă în urmă cu 30 de ani, s-a întors și a făcut o surpriză familiei.

Poveste misterioasă în comuna Buhoci, acolo unde la sfârșitul lunii trecute, un bătrân de 93 de ani, dat dispărut acum 30 de ani, a apărut ca din senin. Surpriza a fost uriașă pentru unul din fii și nora sa care de ani buni i-au făcut tot felul de slujbe bisericești, considerând că omul a trecut la cele veșnice.

Vasile Gorgos are acum 93 de ani. Conform Etv Bacău, Toată viața a fost negustor de vite și obișnuia să plece frecvent de acasă. Lipsea cu zilele, dar de fiecare dată se întorcea acasă. Ultima dată a plecat în 1991 și de atunci nu a mai venit. Nimeni nu a mai știut de el. Copiii l-au crezut mort și de vreo 15 ani i-au tot făcut slujbe de pomenire.

Asta până într-o seară de duminică din august când bătrânul a fost lăsat în fața casei de o mașină. Vecinii povestesc că omul era confuz, că nu mai știa exact care e poarta. Și pentru ei a fost ceva straniu știind că Vasile Gorgos cel mai probabil era decedat fiind dat dispărut de 30 de ani.

Bărbatul nu știe unde a fost în ultimele 3 decenii

Nora lui Gorgos s-a albit la față când l-a văzut în fața porții. L-a anunțat pe soț că i s-a întors tatăl acasă, acesta crezând în primă fază că e o glumă proastă. Surprinzător, bătrânul părea foarte bine îngrijit, dar când a fost întrebat pe unde a fost acesta a răspuns că acasă.

Cel mai probabil Vasile Gorgos suferă de o boală neurologică pentru că nu își aduce aminte unde a fost și nici de copiii nu-și mai aduce aminte prea bine. Cu toate acestea își amintește de oameni li întâmplări de dinaintea dispariției sale.

În buzunarele vârstnicului nora a găsit un bilet de tren din ziua respectivă pe ruta Ploiești – Bacău, dar și buletinul de identitate cu adresa din comuna Buhoci. Este foarte posibil ca cineva să-l fi luat și dus acasă după adresa din buletin. Dar aceasta este doar o ipoteză. În aceste condiții, familia solicită ajutorul autorităților pentru a desluși această poveste încurcată, scrie Deșteptarea.

Un hoț fură haine din magazin cu tot cu manechine

Scene ireale la Bârlad, unde un hoț, ziua în amiaza mare, fură haine dintr-un magazin, cu tot cu manechin. Patronul magazinului a făcut publice imaginile, de-a dreptul incredibile. Tânărul, cu un tupeu ieșit din comun, observă că nu este nimeni în magazin, se dă pe lângă manechin, îl trage ușor, privește în toate direcțiile apoi îl ia și fuge! Patronul magazinului face un apel către cei care îl cunosc pe individ să se adreseze poliției.

Camerele de supraveghere ale magazinului îl surprind pe individ la orele 9.36, când trecea prin fața ușii, aparent, ca un cetățean obișnuit. Văzând că ușa magazinului este deschisă și, aproape de ea, se afla un manechin îmbrăcat cu o pereche de pantaloni galbeni dar și cu o poșetă peste ei, brusc se întoarce din drum, se strecoară ușor în interior, și înșfacă manechinul (vezi imaginile AICI). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel