Un urs de 250 de kg a murit după ce a fost lovit de o mașină, în Cluj - VIDEO

Un urs de 250 de kg a murit după ce a fost lovit de o mașină, în Cluj / Foto: Unsplash
Un urs de 250 de kg a murit după ce a fost lovit de o mașină, în Cluj / Foto: Unsplash

Un urs de 250 de kg a murit după ce a fost lovit de o mașină, în Cluj.

Un urs de 250 de kg a fost lovit de o maşină, în zona localităţii clujene Fizeşu Gherlii, scrie Gherla Info. Animalul a fost ulterior eutanasiat din cauza rănilor grave suferite.

“La data de 18 iunie, în jurul orei 06,00, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au fost sesizaţi de către un tânăr de 25 de ani, din municipiul Gherla, cu privire la faptul că, în jurul orei 00,30, în timp ce se deplasa pe DJ 109 C, din direcţia Ţaga spre Gherla, în afara localităţii Fizeşu Gherlii, a fost implicat într-un eveniment rutier şi a acroşat un urs, care se afla pe partea carosabilă.

Subliniem, aşadar, faptul că sesizarea poliţiei pentru a interveni a fost efectuată în cursul dimineţii, în jurul orei 06:00, de către conducătorul autoturismului implicat în incidentul rutier.”, se arată într-o informare a IPJ Cluj.

În imaginile video apărute în spațiul public se vede cum ursul stă trântit la pământ pe un câmp. Animalul mișcă, iar la fața locului sunt mai mulți polițiști. 

Ursul a fost eutanasiat din cauza rănilor grave

Animalul a fost rănit grav şi din cauza faptului că starea sa era una gravă, ulterior a fost eutanasiat la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca. După ce a fost eutanasiat el a fost preluat de un buldozer. Animalul pare cu adevărat foarte mare. Mașina celui care l-a lovit, nu pare însă foarte tare avariată.

“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla şi cei din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar-Veterinare Cluj, reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Cluj, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, reprezentaţii Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Cluj, dar şi ai autorităţilor locale publice. S-a procedat la sedarea animalului în vederea evaluării stării de sănătate, stabilindu-se faptul că leziunile suferite sunt incompatibile cu viaţa, fiind transportat la USAMV în vedere eutanasierii şi efectuării necropsiei”, mai arată IPJ Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel