Un urs a spart geamul și a intrat în pivnița unei case. Ce a urmat după

Un urs a intrat, ieri seara, în pivnița unei case din Băile Tușnad, după ce a spart un geam.

La fața locului au intervenit jandarmii și polițiștii, care au scos ursul și l-au îndepărat spre pădure, scrie Mediafax. Potrivit Jadarmeriei Harghita, o femeie a sunat joi seara la 112 și a anunțat că în grădina casei sale din localitatea Băile Tușnad a intrat un urs.

La fața locului a fost trimisă o patrulă formată dintr-un jandarm și un polițist, din cadrul Postului de Jandarmi Montan Băile Tușnad, respectiv Poliția Orașului Băile Tușnad.

Ursul a fost îndepărtat înspre pădure

„Când au ajuns la locuința apelantei, au constatat faptul că ursul intrase în pivniță, spărgând un gemuleț din spatele casei. Ursul a fost scos afară și îndepărtat din zona locuită, înspre pădure", au transmis jandarmii din Harghita.

Patrula a mai rămas în zonă pentru o perioadă de timp pentru a se asigura că ursul nu se întoarce. Nu au fost înregistrate alte incidente.

Jandarmii le reamintesc oamenilor ca, de fiecare dată când sunt martori ai unor astfel de situaţii, să sune la 112, să nu încerce să intervină, să nu hrănească animalele sălbatice, să aibă grijă unde depozitează resturile menajere şi să nu se apropie de urşi pentru a-i filma sau fotografia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel