Un urs a semănat panică în zona Gării din Băile Tuşnad. Animalul a produs mai multe pagube

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

Un urs a produs mai multe pagube în zona Gării din Băile Tuşnad.

Un urs a semănat panică în zona Gării din Băile Tuşnad. Prezenţa animalului a fost semnalată, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, în vecinătatea staţiei CFR din staţiunea harghiteană Băile Tuşnad, unde animalul a făcut mai multe pagube materiale, au anunţat autorităţile.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, localnicii au fost avertizaţi printr-un mesaj RO-ALERT cu privire la prezenţa ursului, iar pentru asigurarea zonei s-au deplasat un echipaj de jandarmi şi echipajul SAJ Băile Tuşnad.

"Făptașul" a fugit de la fața locului



Jandarmeria Harghita precizează că prezenţa ursului a fost anunţată de un cetăţean la numărul de urgenţă 112, iar echipajele ajunse la faţa locului au constatat că acesta a provocat mai multe daune la garajele din zonă.

"Apelul primit prin 112 în jurul orei 00,19 a fost făcut de către un domn care ne-a semnalat prezenţa unui urs în zona gării CFR din Băile Tuşnad (...) Echipajul a ajuns la locaţia indicată unde a constatat, împreună cu primarul localităţii, că ursul a provocat numeroase distrugeri la garajele din zonă în căutarea hranei, însă animalul nu a mai fost de găsit", menţionează reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel