Un ucigaş s-a întors la locul faptei şi s-a dat mare în faţa poliţiştilor: Oraşul ăsta e al meu

Captură Video
Captură Video

Un bărbat în vârstă de 26 de ani a comis o crimă, iar apoi a revenit la locul faptei în stare de ebrietate şi s-a lăudat că nu poate fi prins. 

Marek Hecko a fost condamnat la închisoare pe viaţă, pentru uciderea lui Adrian Ellingford, tată a doi copii, în Essex, Anglia. Ellingford a murit pe 25 iulie, după ce a fost înjunghiat de mai multe ori. 

Hecko, însă, a revenit la locul faptei şi s-a lăudat agenţilor că oraşul este al său, în timp ce bea dintr-o sticlă de coniac.

"Știu ce s-a întâmplat", s-a lăudat el în fața polițiștilor. "Cunosc persoanele... implicate. Știu doar că un tip a venit aici și a bătut un tip“.

"Dacă nu mă aveți pe mine, nu știți ce s-a întâmplat. O să vă gândiți la mine, dar nu voi fi eu, pentru că nu aveți nicio dovadă. Acest oraș este al meu".

Hecko a fost arestat şi acuzat pentru crimă. Ulterior, acesta a spus în cadrul procesului că a văzut la ştiri ce s-a întâmplat, şi de asta a mers la locul crimei, doar că ştirea nu se afla nicăieri pe internet sau pe reţelele de socializare în acel moment. 

"Din momentul în care aceasta a fost declarată o investigație de crimă, echipa noastră a lucrat neobosit pentru a aduna camere de supraveghere, declarații și pentru a compila dovezile necesare pentru a-l acuza pe Hecko.

În ciuda cantității uriașe de muncă din spatele scenei, am făcut din sprijinirea familiei lui Adrian o prioritate, iar ofițerii noștri de legătură cu familia au făcut o treabă incredibilă încă de la început. A fost un atac care a lăsat doi copii fără tată“, a spus inspectorul-șef detectiv Louise Metcalfe.

Soția victimei susține că acesta a fost o persoană foarte grijulie: "A fost un om bun, mereu dispus să își ajute prietenii și vecinii dacă se aflau într-o încurcătură. Era muncitor și grijuliu și nimic nu era prea mult pentru el. Se oferea chiar și voluntar la grupul de cercetași al băieților în mod regulat.

Faptul că a trebuit să le spun amândurora că iubitul lor tată nu se va mai întoarce niciodată acasă a fost cel mai dureros și mai sfâșietor lucru pe care a trebuit să îl fac vreodată. Au 12 și 10 ani și nu sunt cu adevărat suficient de mari pentru a aprecia cu adevărat ceea ce au pierdut“.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel