Un tren cu zeci de călători a luat foc

Locomotiva unui tren Regio pe ruta Mărăşeşti - Buzău a luat foc vineri după-amiază la 20 de km de Buzău, pe raza localităţii Boboc, cei 60 de călători fiind evacuaţi.

UPDATE 21:17  După circa trei ore, şapte autospeciale cu apă şi spumă de la detaşamentele de pompieri din Buzău şi Râmnicu Sărat au stins incendiul produs la locomotiva unui tren Regio care circula pe ruta Mărăşeşti-Buzău, iar circulaţia trenurilor pe ruta Bucureşti-Moldova a fost reluată. La stingerea incendiului, care s-a produs pe raza localităţii buzoiene Boboc, a venit în ajutor şi o autospecială de la Baza aeriană Boboc. 

'Pompierii nu pot interveni. A avut loc un incendiu la sala motoarelor a locomotivei unui tren Regio cu cinci vagoane, cei 60 de călători au fost evacuaţi într-o zonă de siguranţă dar pompierii nu pot interveni pentru că nu a fost decuplată locomotiva de la reţeaua de curent electric', declarat, pentru AGERPRES, George Creţu, reprezentant al Biroului de presă al ISU Buzău.

Potrivit sursei citate, nu există persoane în pericol, nici călători şi nici pompieri, iar aceştia din urmă aşteaptă decuplarea locomotivei de la reţeaua de curent electric. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel