Un tren a plecat FĂRĂ pasagerii care îl așteptau în gară. Unde s-a întâmplat

Pexels / Un tren a plecat FĂRĂ pasagerii care îl așteptau în gară
Pexels / Un tren a plecat FĂRĂ pasagerii care îl așteptau în gară

Un tren a plecat fără pasagerii care îl așteptau în gară, problema fiind remediată cu bilete gratuite. 

Un tren a plecat din Gara de Nord fără pasagerii pe care trebuia să îi preia, deoarece peronul a fost anunțat greșit, relatează Europa FM. Garnitura care face legătura între Buzău și București a lăsat cu ochii în soare zeci de pasageri, plecând astfel, gol. 

Inițial, trenul fusese anunțat la linia 5, dar mai apoi a fost tras la linia 8. Această schimbare nu a fost comunicată și pasagerilor, trenul plecând la ora stabilită fără cei care au rămas pe peronul indicat pe tabelele de afișaj. 

Se pare că pasagerii au aflat de eroare doar în momentul în care au întrebat la biroul de informații. Pentru a fi compensată greșeala, pasagerii au primit bilete gratuite pentru următoarea tură care mergea spre Buzău. 

Nu a fost un caz singular acesta. Trenul cu destinația Sibiu, care inițial a fost anunțat la linia 14, a fost tras la linia 10. Pasagerii au aflat, din fericire, de această schimbare și au putut să ajungă la destinație.

Trenurile din România și timpii de întârziere

Trenurile IR 1993 Mangalia- Bucureşti şi RE 8008 Medgidia - Bucureşti Nord au înregistrat duminică, 18 iulie, întârzieri de sute de minute din cauza lipsei tensiunii în linia de contact şi a unor defecţiuni la locomotivă, au anunţat reprezentanţii CFR Călători, precizând că pasagerii afectaţi vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, scrie Agerpres. 

"Astăzi după amiază, au avut loc două deranjamente în circulaţia trenurilor de călători pe secţia Bucureşti - Constanţa, astfel: Trenul IR 1993 Mangalia - Bucureşti - Craiova a staţionat în zona Medgidia din cauza lipsei tensiunii în linia de contact, iar în staţia Perişoru mecanicul a declarat locomotiva defectă. O nouă locomotivă a fost trimisă din staţia Feteşti, preluând trenul în condiţii de siguranţă. Trenul a acumulat o întârziere de 140 de minute. În staţia Bucureşti Băneasa s-a defectat locomotiva. Trenul IR 1993 a plecat cu 192 de minute de întârziere, după ce mecanicul de locomotivă a remediat defecţiunea survenită", precizează CFR Călători.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel