Urmărește emisiunea live


Un TIR s-a răsturnat și a luat foc pe Autostrada Bucureşti-Piteşti

Un tir s-a răsturnat și a luat foc pe Autostrada Bucureşti-Piteşti
Un tir s-a răsturnat și a luat foc pe Autostrada Bucureşti-Piteşti

Un TIR încărcat cu alimente s-a răsturnat şi a luat foc pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, după ce şoferul a făcut o manevră pentru a evita un câine. În urma accidentului nu s-au înregistrat victime, însă traficul pe autostradă s-a desfășurat cu dificultate timp de aproximativ două ore.

[caption id="attachment_217030" align="alignleft" width="310"] Foto: RomaniaTV[/caption]

Potrivit Mediafax, accidentul s-a produs în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 01.00, la kilometrul 89, pe sensul Bucureşti-Piteşti al autostrăzii, după ce şoferul a încercat să evite un câine. El a pierdut controlul volanului, iar maşina a ieșit din decor, s-a răsturnat şi a luat foc. Șoferul a scăpat nevătămat, însă încărcătura și autovehiculul au fost distruse complet.

Șoferul tirului care se deplasa de la Bucureşti la Brad susţine că a încercat să evite câinele care i-a ieşit în faţă, dar nu a mai putut stăpâni autovehiculul intrat în balans.

"Era un câine, aşa cred, era întuneric, am tras de volan şi am încercat să-l evit, dar am intrat cu masina în parapet şi  m-am răsturnat. Tirul a luat foc, erau flăcări foarte mari, şoferii ceilalţi care au trecut prin zonă au încercat să mă ajute să sting focul, dar flăcările erau mari şi nu am putut interveni. Nu s-a mai putut salva nimic de către pompieri, nici maşina, nici încărcătura", a declarat şoferul tirului, Ioan Butnaru.

Pompierii argeşeni sosiți la faţa locului cu două autospeciale au stins flăcările, dar tirul şi marfa au ars în întregime.

"Intervenţia a fost deosebit de dificilă, erau flăcari mari din cauza încărcăturii şi a materialelor combustibile din maşină. Intervenţia a durat o oră şi jumătate", a declarat plutonierul major Dorinel Pricoapsă de la Detaşamentul de pompieri Bradu al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

Din cauza fumului gros, timp de aproximativ două ore traficul pe Autostrada Bucureşti-Piteşti a fost afectat, coloanele de maşini depăşind la un moment dat cinci kilometri în ambele sensuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel