Un tir cu cisternă încărcată cu GPL, condus de un ucrainean, s-a răsturnat la ieșirea din România

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Un accident rutier spectaculos s-a produs, vineri dimineață, în Galați, aproape de punctul de trecere a frontierei cu Republica Moldova.

Un tir cu cisternă încărcată cu GPL, condus de un ucrainean, s-a răsturnat pe marginea drumului, au anunțat echipele de salvatori.

Accidentul a avut loc pe Drumul European 87, aproape de punctul de trecere a frontierei Galați-rutier. Potrivit polițiștilor, tirul a rupt parapetul de protecție al drumului și s-a răsturnat în afara șoselei.

Din primele verificări, se pare că ucraineanului aflat la volan i s-a făcut rău și a pierdut controlul direcției. Tirul se deplasa cu viteză mică, întrucât se afla într-o coloană cu alte camioane care așteptau să între în vamă. Cisterna nu s-a spart și nu există riscul producerii unei explozii.

Șoferul a fost rănit ușor și a fost transportat la spitalul din Galați. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un alt accident rutier, produs ieri, în Argeș a luat viața unei persoane, iar alte două au rămas încarcerate. 

 

Argeș. Un accident mortal a avut loc, ieri, pe DN7: Două persoane au rămas încarcerate 

 

O persoană a murit și două sunt încarcerate după un grav accident produs, joi după-amiază, în județul Argeș, scrie Mediafax. ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 132+300 de metri, în zona localității Drăganu, județul Argeș, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o platformă auto ce transporta un autovehicul și alte trei autoturisme.

Potrivit primelor date, o persoană a decedat, alte două erau încarcerate.  Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri.

Intervin o autospecială de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de descarcerare, două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat și trei echipaje ale SAJ. ISU a anunțat ulterior că accidentul s-a soldat cu 4 victime, două din mașini și celelalte două din transportor.

În autoturism a fost găsită o femeie de circa 60 de ani pentru care nu s-a mai putut face nimic. 
Cele două persoane din transportor nu prezintă leziuni grave, iar celălalt ocupant al autoturismului a fost preluat conștient de către echipajele medicale.

 

Accident rutier între trei autoturisme în Ialomița

 

Un accident rutier între trei autoturisme a avut loc în județul Ialomița. Forțe alocate de la nivelul ISU Ialomița: 1 autospecială de stingere cu modul de descarcerare, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD. De asemenea, de la nivelul județului Ialomița au fost alocate și 2 ambulanțe SAJ.

În sprijin au acționat și ISU București-Ilfov cu 3 ambulanțe SMURD, dintre care una cu medic. Pentru optimizarea acțiunii de răspuns a fost activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Ialomița.

„În accident sunt implicate 9 persoane (7 adulți și 2 minori), 3 persoane sunt decedate (adulți) având leziuni incompatibile cu viața, 6 persoane primesc îngrijiri medicale la fața locului”, a transmis IGSU. Vezi articolul AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel