Un tânăr și-a deschis o rulotă cu băuturi în parc, dar e atacat cu plângeri anonime la poliție. Primarul a DEMASCAT ”anonimul”. Toți îl recunosc!

foto ziarulunirea.ro
foto ziarulunirea.ro

Un tânăr cu viziune și cu dorința de a munci pentru propria afacere și-a făcut temele și a deschis un cocktail bar într-un parc. Ce a urmat îl face chiar și pe primar să se minuneze. 

Tânărul din Aiud și-a deschis o mică rulotă într-un parc, de la care servește băuturi. Tânărul este constant reclamat la poliție de un ”anonim”. Deși nimic nu se confirmă, frecvent, în urma sesizărilor, poliția este nevoită să se deplaseze la rulota cu băuturi din parc. Oamenii întrebați despre mica afacere au numai cuvinte de bine, în schimb. Și primarul se minunează de ce se întâmplă, mai ales că știe că rulota din parc are toate actele în regulă. Mai mult, în această seară, primarul municipiului Aiud, Oana Badea, a postat și o fotografie cu un bărbat surprins a sta la pândă în timpul controlului polițiștilor. 

Primarul, șocat de ce se întâmplă. A postat imagini cu un bărbat suspect

”Viața bate filmul!

Aiud. Este vara lui 2021. Un tânăr aiudean și-a propus să deschidă un mic business. Și-a făcut temele, a solicitat ocuparea temporară pentru o bucățică de teren în Parcul Municipal Aiud și a obținut toate autorizațiile necesare. Promovare, sfoară-n țară, a venit și ziua cea mare în care i-a invitat pe doritori la rulota sa din parc.

Toate bune și frumoase până când s-a trezit cu trei echipaje de poliție la sesizarea anonimă a unui „cetățean de bine”. Nici nu îmi trece prin cap cine. Tânărul a trecut cu bine și peste această încercare, dar liniștea a fost pentru puțin timp. Cetățeanul anonim și de bine a sesizat din nou poliția. Înțeleg că dacă sesizarea a fost făcută, poliția trebuie să intervină, dar nu mai înțeleg de ce se mai prezintă dacă informațiile nu se confirmă.

Una peste alta, oamenii cu care vorbesc despre ceea ce face tânărul cu rulota din parc se exprimă în felul următor: „Ce idee faină”, „Nu deranjează pe nimeni”, „Atmosferă excelentă”, „Ce tânăr talentat”, s.a.m.d.

O singură întrebare rămâne fără răspuns: pe cine poate să supere rulota din parc a acestui tânăr?!

P.S.: Un tânăr a surprins la fața locului, în timpul unui control al poliției, un cetățean de bine supraveghind îndeaproape modul în care poliția răspunde sesizării.” a scris primarul Oana Badea, pe Facebook, acolo unde a postat imaginea de mai jos. 

”După poză, eu zic că se știe cine e persoana, cineva cu afaceri în zonă” a scris un internaut, iar o altă persoană i-a dat dreptate: ”exact, aveți dreptate”. O altă persoană a scris: ”Se știe cine e, chiar și cu spatele fiind”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel