Un tânăr se plimbă pe skateboard în Cluj cântând la saxofon. Imaginile zilei

Un tânăr se plimbă pe străzile din Cluj cântând la saxofon. Imaginile zilei
Un tânăr se plimbă pe străzile din Cluj cântând la saxofon. Imaginile zilei

Un tânăr saxofonist din Cluj-Napoca s-a plimbat prin oraș, pe mijlocul străzii, în timp ce cânta la saxofon. 

Tânărul din Cluj-Napoca a publicat și un videoclip pe YouTube, cântând în această manieră inedită. Clujenii au fost încântați de idee și încep să zâmbească, după cum se poate observa pe imagini. De multe ori, saxofonistul se afla chiar pe mijlocul drumului, profitând că orașul a fost în mare parte gol din cauza restricțiilor. În zilele normale, Clujul e plin de oameni și de mașini.

VIDEO:

Clujul, sufocat de mașini

Marketingul și PR-ul orașului Cluj-Napoca sunt foarte bine puse la punct, însă lucrurile nu sunt atât de roz. Din cauza dezvoltării haotice din ultimii ani a Clujului și a localităților limitrofe, una dintre problemele stringente este traficul. Blocajele de pe arterele principale sunt uneori mai mari și mai grave decât în Capitală, desigur respectând proporțiile numărului de locuitori. La orele de vârf, ultimul lucru pe care ți l-ai dori este să stai în mașină blocat în marea de autovehicule. Dacă se mai și lucrează la o stradă, modernizarea unui bulevard important, precum Bld. 21 Decembrie, sau se repară/montează, la ore de vârf, marcaje rutiere... mai bine lași mașina în ambuteiaj și mergi pe jos. Traficul este un mare minus al oraşului, care se acutizează pe zi ce trece, iar soluțiile propuse nu au efect.

VEZI ȘI Clujul, 'capitala lalelelor'. Explozie de flori și de culoare pe străzi / Galerie foto

De exemplu, ești blocat în Cluj 50 de minute pe un traseu pe care în weekend îl faci în 15 minute. Practic, îți iese pe zi o oră şi jumătate pierdută. Din fericire, orașul nu este atât de mare și poți să mai mergi pe jos sau cu autobuzul pe liniile dedicate mijloacelor de transport în comun. (VEZI ȘTIREA AICI)

Aer irespirabil din cauza mirosului emanat de la groapa de gunoi 'modernizată' și 'ecologizată'

Cluj-Napoca este unul dintre orașele din țară care se confruntă de ani de zile cu o criză a gunoaielor, calitatea aerului fiind serios afectată, deși versiunea oficială spune altceva. De cel puțin 8 ani am urmărit și documentat îndeaproape acest subiect toxic care otrăvește viața clujenilor. Deșeuri controversate stocate și incinerate în groapa de gunoi a orașului, denumită Pata Rât, ajunsă celebră în România, dar și în străinătate, emană un miros irespirabil, toxic, care se simte uneori, în zilele de vară, în toate cartierele din oraș.

Un polițist, un angajat de securitate de la o firmă din proximitate, dar și un taximetrist au declarat că 'Da, mirosul survine sigur de la groapa de gunoi.' Unul dintre ei a punctat: 'Este inadmisibil! Cum poate să miroasă într-un asemenea hal și nimeni să nu facă nimic? Este un atentat la sănătatea noastră!' Țin să precizez următorul fapt: Chiar și cu masca de protecție, pe nas și pe gură, am simțit cocktailul de substanțe toxice din aer (VEZI ȘTIREA AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel