Un tânăr din Prahova și-a înjunghiat ambii părinți

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Prahova, și-a înjunghiat luni ambii părinți, în urma unui conflict, după care a fugit, fiind găsit de polițiști la scurt timp.

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Prahova, cunoscut cu probleme psihice, și-a înjunghiat luni ambii părinți, în urma unui conflict, după care a fugit, acesta fiind găsit de polițiști la scurt timp, transmite corespondentul Mediafax. Reprezentanții IPJ Prahova au declarat că scandalul a avut loc luni, pe raza localității Balta Doamnei, unde un tânăr de 27 de ani cunoscut cu probleme psihice, și-ar fi înjunghiat părinții.

„În baza sesizării, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a constat faptul că tânărul, în urma unui conflict avut cu tatăl, care a degenerat, l-ar fi înjunghiat în spate pe acesta, cu ajutorul unui cuțit, iar pe mama sa ar fi tăiat-o la o mână (posibil ușor), după care a fugit”, arată sursa citată.

Părinții au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Ploiești

Părinții sunt conștienți și au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, medicul de gardă declarând că nu le-a fost pusă viața în pericol.

„Totodată, au fost constituite echipe operative de căutare a persoanei reclamate, autorul fiind depistat la scurt timp pe raza localității. În cauză a fost deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au declarat reprezentanții IPJ Prahova.

Surse judiciare au declarat, corespondentului Mediafax, că tânărul a fost prins în aproximativ o oră. La ora publicării acestei știri, el se află la sediul Poliției și se încearcă internarea lui într-o clinică de specialitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel