Un tânăr din Cluj a căzut cu parapanta. Are picioarele fracturate

Un tânăr din Cluj a căzut cu parapanta. Are picioarele fracturate / Foto: Pixabay, de Gerhard G.
Un tânăr din Cluj a căzut cu parapanta. Are picioarele fracturate / Foto: Pixabay, de Gerhard G.

Un tânăr din Cluj a căzut cu parapanta.

Un tânăr de 28 de ani a căzut, sâmbătă, cu parapanta în localitatea Jichişu de Jos şi a fost transportat la spital în stare de conştienţă şi cu picioarele rupte, transmite Agerpres.

"Pompierii din cadrul Detaşamentului Dej au intervenit în această după-amiază pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane care a căzut cu parapanta. Incidentul s-a petrecut în comuna Jichişu de Jos, iar apelul de urgenţă a venit la ora 14:07. Imediat a fost trimisă o autospecială cu trei subofiţeri, iar la faţa locului s-au deplasat şi o ambulanţă SAJ, respectiv un echipaj de poliţie. Totodată, elicopterul SMURD de la Jibou a primit solicitarea de a se deplasa la faţa locului, însă în cele din urmă nu a mai fost necesar un astfel de sprijin", se arată într-o informare a ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, echipajul SAJ a transportat la UPU Dej un bărbat de 28 de ani, conştient şi cooperant.

"La o primă evaluare, acesta avea membrele inferioare rupte. Misiunea pompierilor s-a încheiat în jurul orei 15:00", se precizează în informare.

Buzău: Două persoane aflate pe motocicletă au fost rănite după coliziunea cu un autoturism

Un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi o motocicletă a avut loc, sâmbătă după-amiază, în municipiul Buzău, transmite Agerpres. În urma accidentului, două persoane au fost transportate cu ambulanța la spital pentru îngrijiri medicale.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, din primele date a reieşit că un autoturism condus de un şofer de 21 de ani din Buzău, care circula pe strada Traian Vuia, a intrat în coliziune cu motocicleta condusă pe bulevardul Stadionului de către un tânăr de 25 de ani, de asemenea din Buzău.

În urma impactului, motociclistul şi un pasager al acestuia, în vârstă de 27 de ani, au fost răniţi, ei fiind duşi la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Ulterior se va stabili cine se face vinovat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel