Autorul crimei din Săcele, un TÂNĂR de doar 24 de ani. Polițiștii l-au reținut

Polițiștii din Brașov au prins un tânăr de 24 de ani care ar fi omorât prin violență o femeie în vârstă într-o scară de bloc din Săcele, județul Brașov. 

Polițiștii din Brașov au prins un tânăr în vârstă de 24 de ani care ar fi omorât violent o femeie pe scara unui bloc din Săcele.

​”În baza probatoriului administrat în cauză, autorul, un tânăr, în vârstă de 24 ani din municipiul Săcele, județul Brașov, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”, se arată într-un comunicat de presă. 

Cum s-a întâmplat totul

La data de 22 noiembrie 2020, Poliția Municipiului Săcele a fost sesizată cu privire la faptul că pe scara unui imobil situat în municipiul Săcele, județul Brașov, se află o persoană de sex feminin decedată.

”La fața locului s-a deplasat, de îndată, echipa operativă formată din polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele și Serviciului Criminalistic Brașov, care a efectuat cercetarea la fața locului, fiind dispuse toate activitățile procedurale prevăzute în astfel de cauze, identificând persoana decedată ca fiind o femeie, în vârstă de 65 ani. La data de 23 noiembrie 2020, ca urmare a rezultatului autopsiei din care a reieșit faptul că decesul femeii a fost violent, a fost schimbată încadrarea juridică a faptei în infracțiunea de "omor"”, au anunțat reprezentanții IPJ Brașov. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel