UPDATE. Un tânăr din București care pipăia de pe bicicletă femei a fost reținut / Drept la replică

Foto ilustrativ. Imagine de renategranade0 de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de renategranade0 de la Pixabay

Un tânăr de 25 de ani, bănuit că ar fi agresat mai multe femei, a fost reținut de polițiștii Capitalei și ulterior, plasat sub control judiciar. 

UPDATE 14:30. În urma publicării articolului, foodpanda România ne-a trimis un drept la replică. 

“Toleranța foodpanda România față de acest tip de comportamente deviante ale livratorilor este zero, iar foodpanda face continuu demersuri împreună cu partenerii ce dețin flote de livratori pentru ca aceștia să selecteze cele mai potrivite persoane pentru un astfel de post ce implică interacțiunea directă cu clienții companiei.

Din cercetările interne făcute în cadrul companiei, bărbatul în cauză nu mai colabora cu partenerii foodpanda pentru prestarea de servicii de livrare pentru companie, din luna noiembrie 2020. Mai mult, foodpanda va investiga această situație și va face demersurile necesare pentru a se proteja împotriva prejudiciului de imagine adus.

Echipa noastră a fost și este în continuare la dispoziția autorităților pentru a soluționa cât mai rapid această situație neplăcută.”, a informat foodpanda România.

Știre inițială

Marți, 13 iulie a.c., poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București au reţinut un tânăr în vârstă de 25 de ani, bănuit că ar fi agresat sexual mai multe femei, în diferite zone ale Capitalei, anunță Poliția Capitalei într-un comunicat de presă.

Polițiștii Secției 1, sesizați de către trei tinere cu privire la faptul că, în timp ce se aflau în diferite zone din sectorul 1, au fost agresate sexual de către un bărbat necunoscut ce se deplasa pe o bicicletă, au demarat cercetările în cursul lunii iulie a.c.

În cele din urmă, polițiștii au identificat un tânăr de 25 de ani, bănuit de comiterea faptelor.  

Tânărul este bănuit că, de pe bicicletă, a agresat sexual trei tinere

'În cursul zilei de 13 iulie a.c., bănuitul a fost depistat și condus la audieri, iar în urma audierilor și a probatoriului administrat, în sarcina acestuia  s-a stabilit:

- joi, 8 iulie a.c., în jurul orei 20.30, în timp ce o tânără de 24 ani se afla pe o stradă din sectorul 1, în apropierea  unei stații de autobuz,  bărbatul, aflându-se pe bicicletă, ar fi lovit-o cu palma peste o zonă intimă, în mod intenționat și împotriva voinței sale.

A doua zi, în jurul orei 22.30, în timp ce o altă tânără de 23 ani se deplasa pe un bulevard din același sector, bănuitul, aflându-se pe bicicletă,  ar fi  trecut pe lângă persoana vătămată  și în mod intenționat și împotriva voinței sale, ar fi lovit-o în același mod.

- la data de 11 iulie a.c.,  în jurul orei 14.30, în timp ce persoana vătămată se deplasa pe o stradă din sectorul 1, bănuitul, aflându-se pe bicicletă, s-a apropiat de ea și în mod intenționat și împotriva voinței sale, ar fi lovit-o cu palma.', precizează comunicatul.

A fost plasat sub control judiciar

Bărbatul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore, ulterior față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar.

'Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de agresiune sexuală.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.', încheie DGPMB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel