Un tânăr băut, ieșit noaptea la plimbare cu prietena, a lovit un tei și a ajuns într-un gard de beton

Foto ilustrativ / Imagine de ktphotography de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de ktphotography de la Pixabay

Un tânăr de 22 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a lovit cu autoturismul un tei de pe marginea drumului și a ajuns într-un gard de beton. Alături de el era și o prietenă. 

Tânărul din Straja a fost protagonistul unui eveniment rutier care se putea termina și cu victime. Ionel J. a plecat joi noapte, împreună cu o prietenă, la plimbare, scrie Monitorul de Suceava.

În jurul orei 2.30, autovehiculul marca Audi A3 pe care tânărul în conducea prin Vicovu de Sus a părăsit șoseaua. Mașina a fost scăpată de sub control într-o curbă, a intrat pe contrasens, a lovit un tei de pe marginea drumului și, într-un final, s-a oprit într-un gard de beton.

La fața locului au ajuns atât pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, cât și un echipaj SMURD.

Cei doi au fost consultați de echipajul medical și s-a constatat că nu au leziuni care să necesite transferul la spital. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ionel J. a fost dus la spitalul din Rădăuți pentru a-i fi prelevate probe de sânge. Tânărul s-a ales cu dosar penal și este cercetat pentru comiterea infracțiunii de „conducere sub influența alcoolului”.

De asemenea, el și prietena lui au fost sancționați pentru că nu își justificau prezența pe străzi la acea oră din noapte.

Sursă: Monitorul de Suceava 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel