Un tânăr acuzat că a aruncat un câine pe geam a murit

Teerwelpen
Teerwelpen

Un cameraman de la un post de televiziune a fost acuzat, în luna septembrie anul trecut, că a aruncat pe geam câinele unei timișorence. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit, fără suflare, în apartamentul său. 

Ștefan Graur era unul dintre cameramanii implicați în marile proiecte ale trustului Pro. Tânărul a fost găsit fără suflare în propriul apartament. Prima ipoteză a fost cea a unei supradoze, însă este infirmată de familia acestuia. Urmează ca medicii legiști să decidă acest lucru.

Ștefan Graur și Cătălin Chicinaș, asistent de producție, au fost reclamați la poliție de o tânără care susținea că aceștia i-au aruncat câinele pe geam, scrie debanat.ro.

Ema Cătălina Georgescu, care stătuse în public la preselecţia pentru "Românii au talent", a declarat că îi cunoscuse acolo pe Graur și Chicinaș și se împrieteniseră. Cei doi au venit la ea acasă, la o petrecere. Tânăra a povestit că, înainte să plece din apartamentul ei, cei doi i-au aruncat câinele pe geam. "

Erau foarte nervoşi. Nu au băut decât o bere, dar se comportau foarte ciudat. La un moment dat, i-am rugat să plece acasă. În acel moment a luat câinele și l-au aruncat pe geam. Râdeau ca doi demenţi și mi-au spus că întotdeauna căţeii se întorc la stăpân", spunea Ema Cătălina Georgescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel