Un tânăr a supraviețuit unui zbor de 9000 de km, agățat de roata avionului

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un tânăr a supraviețuit unui zbor de peste 9.000 de kilometri, agățat de roata avionului. Prietenul său a murit cu un minut înainte de aterizare, după ce a căzut de la 5.000 de metri.

Themba Cabeka, în vârstă de 30 de ani, originar din Mozambic, a fost pasager clandestin al unei curse aeriene Johannesburg-Londra, în 2015, alături de prietenul său, Carlito Vale.

Cabeka a supraviețuit zborului de peste 9.000 de kilometri, în timp ce Carlito Vale a murit cu un minut înainte de aterizare, după ce a căzut de la 5.000 de metri.

Povestea lui Themba Cabeka a fost spusă în documentarul „Omul care a căzut din cer.”

El a petrecut în comă șase luni, după ce a sfidat moartea la -60 de grade Celsius. Themba Cabeka folosește și acum cârje pentru a se deplasa. 

„Aeroportul era păzit, așa că am sărit gardul când era întuneric. Ne-am îmbrăcat în negru pentru că nu trebuia să ne vadă nimeni”, a povestit tânărul, potrivit Daily Star

„A trebuit să ne forțăm să intrăm, să stăm înăuntru. Am auzit apoi motorul pornind. Nu mai aveam emoții, pentru că luasem decizia de a face acest lucru. Știam cât de periculos poate fi, dar ne-am asumat riscurile. Nu-mi păsa dacă trăim sau murim. A trebuit să părăsesc Africa pentru a supraviețui”, a mai spus Themba Cabeka. 

Autoritățile din Marea Britanie i-au permis să rămână, după ce a cerut azil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel