Un tânăr, bătut cu bestialitate și călcat pe cap, într-o parcare din Brașov - VIDEO

Un tânăr, bătut cu bestialitate și călcat pe cap într-o parcare din Brașov / Foto: Caputăr video Youtube Newsbv
Un tânăr, bătut cu bestialitate și călcat pe cap într-o parcare din Brașov / Foto: Caputăr video Youtube Newsbv

Un tânăr a fost bătutu cu bestialitate într-o parcare din Brașov. 

Imagini șocante au fost filmate într-o parcare din Brașov. Un tânăr a fost bătut cu bestialitate de către trei indivizi, transmite Realitatea Plus. În imaginile video filmate de către oamenii care locuiesc în zonă se vede cum victima este lovită cu brutalitate în zona capului și în abdomen. Oamenii care au văzut incidentul au început să strige de la balcoane pentru ca cei trei să îl lase pe bărbat în pace. Agresorii s-au speriat și au fugit de la fața locului.

În momentul în care agresorii s-au îndepărtat, victima era întinsă la pământ, dar conștientă. Cei trei indivizi nu au reușit însă să fugă prea departe, pentru că la doar câteva zeci de metri de locul faptei au fost opriți de un echipaj de jandarmi care a descins dintr-o mașină. La scurt timp a apărut și victima, care părea să le explice oamenilor legii ce s-a întâmplat.

”Mulţumim localnicului care a observat de la balcon agresiunea şi a pus la dispoziţia jandarmilor filmarea incidentului. Agresorii se află în custodia poliţiei, care efectuează cercetări în acest caz.”, au transmis jandarmii braşoveni.

Oamenii legii au deschis o anchetă și urmează să stabilească de la ce a pornit scandalul. Tânărul agresat ar avea 23 de ani. El a depus deja o plângere la poliția împotriva celor trei agresori. Din fericire, nu prezenta leziuni care să-i pună viaţa în pericol.

„În urma probatoriului administrat în cauză, doi tineri, în vârstă de 18 ani, respectiv 20 ani, bănuiți de săvârșirea faptei, au fost reținuți și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.”, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisar de poliţie Alina Maria Ivan, citează Newsbv.ro.

Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional

Bărbat din Iași, omorât în bătaie pentru un loc de parcare

Un bărbat din Iași a murit, pe 10 iunie, în urma unei altercații pentru un loc de parcare, transmite PRO TV. Un cetățean arab în vârstă de 23 de ani și-ar fi parcat mașina în fața porții sale, iar victima ar fi ieșit afară pentru a cere explicații. Bărbatul de 65 de ani și tânărul au început să se certe, iar cel din urmă a devenit foarte violent. S-au luat la bătaie, iar bărbatul de 65 de ani ar fi primit mai multe lovituri care i-au cauzat în cele din urmă moartea. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD, dar în pofida eforturilor medicilor, victima nu a mai putut fi salvată

“A ajuns acolo echipajul de Terapie Intensivă SMURD, a găsit bărbatul de 65 de ani în stare de inconștiență, în stop cardio-respirator, a efectuat manevrele de resuscitare, dar, din păcate, fără răspuns. A fost declarat decesul.”, a declarat atunci prof dr Diana Cimpoeșu, medic șef UPU-SMURD Iași.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel