Un tânăr a bătut crunt un om al străzii, pentru a-şi speria fosta iubită. Video

Om al strazii batut
Om al strazii batut

Scene de violenţă extremă surprinse de un tânăr care s-a filmat în timp ce bătea un om al străzii şi i-a trimis filmarea fostei iubite "pentru a-i da un avertisment".

Poliţia a intrat pe fir după ce un tânăr de 20 de ani din judeţul Buzău s-a filmat în timp ce bătea cu bestialitate un om al străzii şi a trimis filmarea fostei sale iubite. Individul a înregistrat tot și i-a trimis fetei de 17 ani filmarea ca pe un avertisment. După apariția imaginilor în spațiul public, Poliția s-a autosesizat și face cercetări.

Totodată, ca să-i arate fostei iubite minore că nu glumește, buzoianul s-a fotografiat în cimitir și i-a transmis mesajul că îi sapă groapa.

În filmare se poate vedea cum tânărul îl umilește pe bărbatul fără adăpost într-o curte interioară, după care îl lovește cu pumnii în plină figură de mai multe ori, până când omul cade la pământ, după care înregistrarea este oprită, relatează Libertatea.ro

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, Mihai Drăghiciu, la sediul inspectoratului a fost înregistrată o sesizare făcută de o fată de 17 ani care spune că ar dori să se despartă de un tânăr de vârstă apropiată, iar acesta nu ar fi de acord, însă nu există o plângere penală efectivă pentru amenințare care să fi fost făcută de către aceasta sau familia sa, mai arată sursa citată.

 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel