Un tâlhar a intrat în casa unui tânăr, s-a dat polițist și l-a imobilizat pentru a-i sustrage telefonul

Un tâlhar din Fălticeni s-a dat polițist / Imagine de 4711018 de la Pixabay
Un tâlhar din Fălticeni s-a dat polițist / Imagine de 4711018 de la Pixabay

Un tâlhar a intrat în casa unui tânăr de 22 de ani, i-a spus că e polițist și l-a imobilizat pentru a-i sustrage telefonul mobil.

Un individ a intrat în casa unui tânăr în vârstă de 22 de ani și i-a spus că este polițist, cerându-i să se așeze la sol. Tânărul de 22 de ani a fost întins jos, cu fața la podea, fiind percheziționat de individul care i-a sustras un telefon marca Samsung. Fapta s-a petrecut în toiul nopții, ”polițistul” părăsind locuința cu bunul furat, scrie Monitorul de Suceava.

Conform unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, în noaptea de 21 spre 22 februarie, în jurul orei 4.00, agresorul s-a deplasat la locuinţa unei persoane din Fălticeni şi, recomandându-se a fi poliţist, i-a solicitat să se aşeze în poziţia culcat. În continuare, inculpatul a exercitat acte de violenţă fizică asupra persoanei vătămate şi i-a sustras un telefon mobil, în valoare de 680 lei, bunul fiind ulterior recuperat de polițiști. Victima agresiunii a suferit leziuni care au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale.

Din cercetările polițiștilor judiciariști de la Fălticeni a rezultat că victima a petrecut în casă în acea noapte cu alți doi tineri, până aproape de ora 4.00 dimineață, iar unul dintre invitați a fost complicele autorului. Complicele l-a anunțat pe autor când poate acționa și a jucat în ”scena” cu polițistul venit în control în casa victimei.    

Individul a fost reținut în arestul poliției județene inițial pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Pe 24 februarie, Judecătoria Fălticeni a emis pe numele său mandat de arestare pentru 30 de zile, în urma propunerii formulate de procurori.

Sursă: Monitorul de Suceava

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel