Jurnalist, celebru susținător al lui Trump, a murit. Bucurie după moartea sa: „Cancerul a ucis cancerul. Să putrezească în purgatoriu”

Rush Limbaugh a fost apostrofat de vedetele americane, la moartea sa
Rush Limbaugh a fost apostrofat de vedetele americane, la moartea sa

Celebrul comentator radio american Rush Limbaugh, cunoscut pentru viziunile sale conservatoare, a murit la 70 de ani, miercuri, după o luptă aprigă cu cancerul la plămâni.

Conform breitbart.com, celebritățile de stânga de la Hollywood au reacționat în cel mai brutal mod, bucurându-se de moartea sa. Actrița Amber Tamblyn i-a urat să „putrezească în purgatoriu”, în timp ce actorul David Cross a declarat că „cancerul a ucis cancerul”. Printre cei care s-au bucurat de dispariția simpatizantului lui Donald Trump se mai numără John Cusack, Marc Maron, Larry Charles și George Takei.

Actorul din „Hellboy”, Ron Perlman, l-a compătimit pe „diavol” fiindcă este „nevoit să-și petreacă restul eternității” cu Limbaugh, în Iad. „Eu fiind Hellboy și toate cele, după ce am petrecut atât de mult timp în Iad, aș vrea să-mi exprim compasiunea pentru săracul diavol care din nefericire își va petrece restul eternității cu Rush Limbaugh”, a transmis Perlman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel