VIDEO: Un șofer trebuie să plătească o amendă uriașă, mai scumpă decât MAȘINA sa

Un șofer a primit o amendă uriașă pentru că și-a abandonat mașina în parcarea unui centru comercial.

Un șofer a primit o amendă uriașă pentru că și-a abandonat mașina în parcarea unui centru comercial, conform Daily Mail. În videoclipul postat pe TikTok, filmat într-o parcare din Sydney, Australia, un aparat automat de la ieșirea din spațiul comercial arată suma uriașă de 8.450 dolari australieni, echivalentul a 4.950 euro.

„Acest nesimțit și-a lăsat mașina aici în centrul comercial timp de doi ani. A încercat să iasă și uite cât de mult costă", spune unul dintre prietenii șoferului, în video. Aparatul a arătat suma de 8.450 dolari australieni pentru o ședere de 147 de zile.

Mașina costă pe jumătate din amendă

„Mașina nu ar costa atât, nebunule", a mai glumit unul dintre prieteni. „Mașina prietenului meu costă mai puțin decât tichetul de parcare", se arată în descrierea videoclipului.

Videoclipul a fost asaltat de comentarii pe platforma TikTok, mulți mirându-se despre diferența dintre ce scria pe aparat și ce descriere avea materialul. „De când înseamnă 147 de zile doi ani?", a comentat un utilizator.

„Cum de nu ți-au pus-o pe platformă?", a mai întrebat altcineva. „Dar de ce ți-ai lăsa mașina acolo pentru atât de mult timp?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel